Faciliteiten

Wij zijn enorm trots op alle mannen en vrouwen welke dagelijks bij ons op het terrein aan het werk zijn.
Door hun inzet volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op.

 

Wij zijn blij met de metamorfose welke ons terrein heeft ondergaan. Natuurlijk zijn we nog niet klaar en is er op ons terrein nog het nodige werk te verzetten, maar van onderstaande faciliteiten kunnen onze gasten al gebruik gaan maken.

ZWEMBAD
Vanaf medio februari kunnen onze gasten gebruik maken ons nieuw en verkoelend zwembad. Het zwembad is ongeveer 7 meter lang en 3 meter breed. Diepte is ca. 1,20 meter.

OASE
Naast het geplande zwembad ligt de oase. Onder de schaduw van vier zeer grote en oude Tamarinde bomen is het heerlijk vertoeven. De oase is omgeven door tientallen dadelpalmen. Het is niet moeilijk om te genieten in de hangmat met een boek en een glas heerlijke huisgemaakte punch.

ZONNEWEIDE
De zonneweide is in aanleg. Gras is een enorme uitdaging, maar het lijkt ons zo heerlijk om de grassprieten tussen de tenen te voelen als je naar een zonnebed loopt. Gras is hier niet vanzelfsprekend en de meeste hotels en restaurants gebruiken kunstgras. Graszaad is schaars en niet alle soorten willen hier goed groeien. Maar op één plekje van ons terrein hebben we een paar polletjes gevonden. Deze zijn inmiddels al vele malen gesplitst en uitgepoot en ja…. er begint langzaam een zonneweide te ontstaan.

JEU DE BOULES
Langs de zonneweide en voor het terras van het restaurant ligt een jeu de boules baan. Een ruim 10 meter lange en 3 meter brede baan van het fijnste grind. Achter het ontstaan van deze jeu de boules baan schuilt een leuk verhaal. Een groep vrienden, Kaapverdische mannen op leeftijd, welke jaren lang de zondagmiddag samen doorbrachten. Samen lunchen, plezier maken en bijpraten onder het genot van hun favoriete spel “jeu de boules”. Helaas kwam hier een einde aan. De plaatst waar zij wekelijks samenkwamen, sloot de deuren. Eén van de mannen vroeg ons of wij misschien nog een plekje hadden waar zij mochten komen spelen. Natuurlijk jullie zijn meer dan welkom.

RESTAURANT – ontbijt | lunch | diner
Restaurant met open keuken, bar en nette schone toiletten. Gasten kunnen dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner en allerlei lekkere snacks voor tussendoor.

 

Menukaart

 

WATERBASSINS
Op het terrein zijn een drietal waterbassins. De grootste en oudste is een karakteristieke wateropslag voor de irrigatie van de bomen en planten. De daarboven geplaatste tank heeft een inhoud van 9.000 liter en wordt dagelijks gevuld door de windmolen. Dit water wordt met name gebruikt voor het zwembad en het doorspoelen van de toiletten. Daarnaast is er een nieuw gebouwde schoon watertank van 18.000 liter welke dient als kraanwater. Ondanks onze inspanning om altijd het schoonste water voorradig te hebben, adviseren wij onze gasten altijd gebotteld water te kopen voor drinkwater.

Vrienden

Recensies van gasten