Huizen

Het resort bevat een 6-tal appartementen en twee safari tenten.
Deze zijn te huur vanaf 1 juni 2018.

DE ACCOMODATIES ZIJN ONDERVERDEELD IN:

2-PERSOONS APPARTEMENTEN
Vier ruime 2-persoons appartementen. Deze hebben een oppervlakte van +25m2 en zijn voorzien van meerdere ramen waardoor de appartementen een ruime en frisse uitstraling hebben. Elk appartement is voorzien van een ruime slaapkamer met 2-persoons bed, kast, eigen badkamer en separaat toilet. Aan de voorzijde van elk appartement is een privé terras.

4-PERSOONS APPARTEMENTEN
Twee ruime 4-persoons appartementen. Deze hebben een oppervlakte van +50m2 en zijn voorzien van dubbel openslaande deuren naar het privé terras aan het zwembad, een ruime living, badkamer, separaat toilet en twee 2-persoons slaapkamers. Ook hebben deze appartementen een tweede privé terras op het zuidwesten, zodat er heerlijk van de avondzon genoten kan worden.

SAFARI TENTEN
Er zijn twee ruime safari tenten welke bekend zijn van het televisie programma “helemaal het einde”. In deze tenten verbleven wij in de eerste maanden van ons verblijf hier op Kaapverdië. Wil je ook een vergelijkbare “experience”, maar dan met een iets moderner sanitair (de houten huisjes zijn nu voorzien van een regulier toilet, met buiten douche), is dit zeker het overwegen waard. De safari tenten hebben een oppervlakte van +25m2 en zijn voorzien van een living en 2 slaapkamers. Aan de voorzijde is een overdekt privé terras van +10m2.

Vrienden

Recensies van gasten