Over ons

Een avontuurlijk leven is het volgen van je dromen.

Residencia Palmera is een klein vakantieresort op één van de mooiste plekjes van Sao Vicente (Kaapverdië). Ons terrein onderscheidt zich door de vele fruitbomen, zoals de tamarindes en de dadelpalmen (waarnaar ons bedrijf is vernoemd). Onze gasten kunnen genieten van de dagelijkse zon, maar ook heerlijk verblijven in de schaduw van de oase. De in ere herstelde authentieke Afrikaanse windmolen vult dagelijks het karakteristieke waterbassin. Het uitzicht is prachtig met zicht op Monte Cara, Santo Antao en Mindelo.

De residentie is ontstaan uit een gelijke droom van de families De Weijer en Van Berkel. Wij lieten onze gestructureerde levens in Nederland achter ons en kozen voor het avontuur. Het eerste jaar van dit avontuur wordt gevolgd door een Nederlands televisieprogramma.

Super spannend, maar wat wordt het mooi.

 

Helaas hebben beide gezinnen ervoor gekozen naar Nederland terug te keren. Dit was de beste keuze voor onze kinderen en hun toekomst. De familie de Weijer en van Berkel zullen niet meer dagelijks aanwezig zijn op Palmera. Wel hebben wij een geweldig team die ervoor zorgt dat u tijdens uw verblijf op  Palmera het aan niets zal ontbreken.

Vrienden

Recensies van gasten