Booking Experts

Ben je op zoek naar een online reserveringssysteem voor jouw vakantiepark, hotel of verhuurorganisatie?

 

Jouw software altijd up-to-date

We werken met veel plezier aan ons reserveringssysteem, geïnspireerd door moderne technieken die gebruikt worden door pioniers zoals Apple, Google en Facebook. Dit doen we door onafhankelijk te zijn, onze focus te behouden en in direct contact te staan met jou als gebruiker. Door te werken in een standaard, kunnen updates snel en eenvoudig worden uitgevoerd en ben je elke dag verzekerd van een up-to-date reserveringssysteem.

 

Booking Experts is een volledig online reserveringssysteem met een unieke realtime koppeling met touroperators. Touroperators kunnen rechtstreeks een reservering plaatsen in jouw systeem en dit wordt direct en automatisch aangepast in je bezettingsoverzicht. Wijzigingen in prijzen, accommodaties of acties zijn door de koppeling direct beschikbaar voor alle partijen. Foute of dubbele boekingen zijn hierdoor verleden tijd!

 

Enkele van onze voordelen ten opzichte van andere reserveringssystemen:

Dagelijks komen we in aanraking met organisaties die nog veel te winnen hebben op het gebied van automatisering. Vaak zijn het de slechte ervaringen uit het verleden die ervoor zorgen dat een overstap wordt uitgesteld. Daarom geven wij 10 garanties, die alleen Booking Experts je kan geven.

 

Meer weten? Plan direct een presentatie in of neem contact met ons op!

Vrienden

Recensies van gasten